Σε αναστολή λειτουργίας από 3/11/20.

 


 

Οι επισκέψεις στο χώρο και όποιες δράσεις (εκπαιδευτικές ή ψυχαγωγικές) βρίσκεται σε αναστολή από τις 3/11/20. Περιμένουμε νεότερα για την επαναλειτουργία μας μέσα στο 2021. 

Επισκέψεις ιδιωτών

  • Προγράμματα γνωριμίας με τα γαϊδουράκια και συμμετοχή στη φροντίδα τους (ξεκινούν ανά 15′- η διάρκεια τους είναι 40′) Τα προγράμματα διακόπτονται το μεσημέρι από 2.30 έως 3.30 για να ξεκουραστούν και να φάνε τα γαϊδουράκια και συνεχίζονται μετά. Το τελευταίο πρόγραμμα αρχίζει στις 5.00μμ
  • Πρόσβαση σε ελεύθερο μπουφέ με καφέ/τσάι/χυμό.
  • Παραμονή για πικ νικ στα υπαίθρια καθιστικά μέσα στην όμορφη φύση του κτήματος.

Συμμετοχή: 6.00€/άτομο & παιδιά κάτω των 3 ετών: 3.00€
Τετραμελείς οικογένειες:
20.00€
 Όλες οι δράσεις γίνονται στην ύπαιθρο.

Στα πλαίσια της ασφαλούς συμμετοχής σας στις δραστηριότητες μας, οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται σε ολιγομελείς ομάδες. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στη διάρκεια του προγράμματος και όταν κυκλοφορείτε στο χώρο. Επιτρέπεται να μη φοράτε μάσκα όταν είστε καθισμένοι.


Ανεξάρτητες δραστηριότητες με ραντεβού.

Donkey Trekking: Πεζοπορία παρέα με τα γαϊδουράκια στις γύρω εξοχές. Περπατάμε παρέα, είμαστε σύντροφοι με το γαϊδουράκι μας, σε μια περιπέτεια μέσα στη φύση. Η διαδρομή δεν έχει ιδιαίτερη δυσκολία αλλά είναι σε ανώμαλο έδαφος και απαιτεί καλή φυσική κατάσταση. Προορισμός, όμορφα τοπία και μνημεία της περιοχής όπου θα σταματήσουμε για καφέ ή σνακ. Συγκέντρωση τουλάχιστον 30′ πριν για προετοιμασία, απαραίτητο μακρύ παντελόνι και παπούτσια κλειστά κατάλληλα για περπάτημα. Τα donkey trekking είτε ανακοινώνονται από εμάς, ή μπορείτε να κλείσετε ένα με την παρέα σας κατόπιν συνεννόησης. Διάρκεια: Περίπου μιάμιση ώρα.

Κόστος: Κάθε παρέα χρεώνεται 25.00€ για ένα γαϊδουράκι και +15.00€ για κάθε επιπλέον γαϊδουράκι. Για να πραγματοποιηθεί trekking χρειάζονται τουλάχιστον 4 γαϊδουράκια.)

Comments are closed.

Pin It on Pinterest