Μια βραδιά για την… ΙΠΠΟΘΕΣΙΣ!

Την Παρασκευή 16 Ιουλίου To Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι οργανώνει μια βραδιά στις εγκαταστάσεις του, στο Κορωπί, με ζωντανή μουσική και ποτό δίπλα στα γαϊδουράκια. Ο σκοπός είναι διττός. Αφενός να ξαναβρεθούμε, μετά από 8 μήνες που ήμασταν σε αναστολή, αλλά και να υποστηρίξουμε τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προστασίας Ιπποειδών – ΙΠΠΟΘΕΣΙΣ.
Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και παίρνοντας όλες τις προφυλάξεις, με υπευθυνότητα και ατομική ευθύνη, σας καλούμε να παραβρεθείτε, ενισχύοντας έτσι τη δουλειά και το έργο που όλοι εμείς οι φορείς ακούραστα – και πολλές φορές με ατομικό κόστος – κάνουμε, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην καθημερινότητά μας.Μέχρι πριν λίγα χρόνια εμείς χρειαζόμασταν αυτά τα ζώα για την επιβίωσή μας.
Σήμερα αυτά χρειάζονται εμάς για να επιβιώσουν.
Ήρθε η ώρα να ανταποδώσουμε.
Τους το οφείλουμε.

Με προσέλευση από τις 8.00 μ.μ. μπορείτε να απολαύσετε την παρέα 16 υπέροχων και μοναδικών γαϊδουριών που φιλοξενούνται στη Γαϊδουροχώρα, να μάθετε για τη δουλειά μας, να ενημερωθείτε για την ΙΠΠΟΘΕΣΙΣ και τη δράση της, εντός και εκτός συνόρων, προκειμένου να αλλάξει η κείμενη νομοθεσία και να εναρμονιστεί με τις ευρωπαϊκές οδηγίες και για πολλά πολλά ακόμη.

Παρέα μας θα έχουμε την Αντιγόνη Στάππα και τον Κώστα Παρισιάδη που θα γεμίσουν το στάβλο με τις φωνές και τις κιθάρες τους σε ήχους και μονοπάτια από την Joan Baez και τον Johnny Cash μέχρι την Αρλέτα και τον Μανώλη Χιώτη.

Με μια μπύρα, ένα ποτήρι κρασί ή ένα δροσερό ποτάκι αυτή η νύχτα θα σας μείνει αξέχαστη!

Συμμετοχή 10.00€ με μπύρα ή κρασί.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου ΙΠΠΟΘΕΣΙΣ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944 616160 

Comments are closed.

Pin It on Pinterest