Το Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι στο 1º Athens Civil Society Festival | 21-23 Απριλίου 2023

Η ομάδα του Ελληνικού Κέντρου για το Γαϊδούρι – Γαϊδουροχώρα θα βρίσκεται στο 1º Athens Civil Society Festival στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, στις 21, 22 & 23 Απριλίου!

Στο περίπτερό μας οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη δράση του Κέντρου που αφορά θέματα ευζωίας, τη βελτίωση συνθηκών ζωής και εργασίας των γαϊδουριών στην Ελλάδα, τη φροντίδα ζώων που βρίσκονται σε ανάγκη και την ευαισθητοποίηση της σημερινής κοινωνίας σχετικά με αυτό το ζώο.

Επίσης θα μάθουν για τη Γαϊδουροχώρα μας, ως εναλλακτικό χώρο ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης αφιερωμένο στο γαϊδουράκι που σαν σκοπό έχει να “συστήσει“ αυτό το άγνωστο και παρεξηγημένο ζώο στους σημερινούς ανθρώπους, ιδιαίτερα στα παιδιά, να αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρίσματα και την καταπληκτική του φύση και να χτίσει μια νέα συνείδηση σχετικά με την επικοινωνία, το σεβασμό, τη συνεργασία και τη συνύπαρξή μας με αυτό.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα είναι δυνατή η αναδοχή ενός γαϊδουριού από αυτά που φιλοξενούμε – συμμετέχοντας έτσι στα έξοδά τους, θα υπάρχει ενημέρωση για τον εθελοντισμό, ενώ παράλληλα θα λειτουργεί και το «μαγαζάκι» μας.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί στο πρώτο Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων για την Κοινωνία των Πολιτών!

Εκθεσιακός χώρος Σεραφείου
Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144
Παρασκευή 21 – Κυριακή 23 Απριλίου, 10.00 – 22.00
ΧΑΡΤΗΣ

Comments are closed.

Pin It on Pinterest