Το party σας στη Γαϊδουροχώρα

Ένα διαφορετικό πάρτι, μέσα στη φύση και κοντά στα πιο τρυφερά, προστατευτικά αλλά και παρεξηγημένα ζώα, τα γαϊδουράκια!

Στη κορυφή του λόφου μας, σε μια έκταση 2 στρεμμάτων, βρίσκεται η περιοχή των πάρτι, ανεξάρτητη από το χώρο των επισκεπτών του κτήματος. Μέσα σε ένα απόλυτα φυσικό περιβάλλον, με αμυγδαλιές, λιόδεντρα, θυμάρι και κοντά στα ζώα, τα παιδιά θα χαρούν μια μοναδική εμπειρία!

Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες
και διευκρινήσεις στο τηλέφωνο 6947601326

Τα πάρτι στη Γαϊδουροχώρα είναι θεματικά και πρωταγωνιστές όπως είναι φυσικό είναι τα υπέροχα γαϊδουράκια, που αποζητούν την προσοχή, τη φροντίδα και την παρέα των μικρών τους φίλων. Τα παιδιά εξοικειώνονται μαζί τους, μαθαίνουν τις ιστορίες τους, μαθαίνουν να τα φροντίζουν και σίγουρα δεν ξεκολλάνε από πάνω τους ώσπου να τους χαρίζουν πολλά πολλά χάδια και αγάπη. Μετά από αυτή τη γνωριμία, οι νεαροί καλεσμένοι θα χαρούν παιχνίδια μέσα στη φύση, που έχουν σχεδιαστεί ανάλογα με τις ηλικίες τους. Είναι παιχνίδια δράσης και εξερεύνησης, μουσικά παιχνίδια, ή παραδοσιακά παιχνίδια που παραμένουν αγαπητά μέχρι σήμερα. Ανάμεσα σε όλα αυτά, θα υπάρξει χρόνος για την τούρτα και το φαγητό αλλά και για ελεύθερο παιχνίδι, με την επίβλεψη πάντα των συνοδών μας.


Για τους ενήλικες καλεσμένους, υπάρχει χώρος διαμορφωμένος για την ευχάριστη παραμονή τους, με καθιστικά στεγασμένα ή υπαίθρια, με όμορφα ξύλινα τραπέζια και πάγκους για το φαγητό.

Τα πάρτυ γίνονται Σάββατο &  Κυριακή μόνο απόγευμα κι έχουν τρίωρη διάρκεια. Εμείς διαθέτουμε καφέ φίλτρου, νερό πόσιμο και πάγο για τα αναψυκτικά σας. Εσείς είστε ελεύθεροι να φέρετε δικό σας φαγητό, να οργανώσετε catering ή να παραγγείλετε.


Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες
και διευκρινήσεις στο τηλέφωνο 6947601326


 

Pin It on Pinterest