ψυχαγωγικές δραστηριότητες

Επισκέψεις Ιδιωτών

Πρόγραμμα γνωριμίας: Μια διαδραστική ξενάγηση για την προέλευση, τη φυσιολογία, τις ανάγκες και την ιστορία του γαϊδουριού, ενώ θα γνωρίσετε από κοντά τα γαϊδουράκια μας, τους διαφορετικούς χαρακτήρες τους, τις σχέσεις στην κοινωνία τους!


Βασική φροντίδα: Μετά τη θεωρία έρχεται η ώρα να ασχοληθείτε στη πράξη με τη φροντίδα ενός γαϊδουριού. Εξοικείωση, βούρτσισμα και ευκαιρία για πολλά χάδια και αγκαλιές…


Χαλάρωση μέσα στη φύση: Μέσα σε συστάδες από αμυγδαλιές και αγριελιές, απέναντι από τη μεγάλη αυλή του στάβλου, τα καθιστικά μας θα σας φιλοξενήσουν για να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τη φύση και τη θέα των γαϊδουριών, κοντά στα υπόλοιπα ζώα του κτήματος. Εμείς προσφέρουμε καφέ/τσάι και χυμό, εσείς μπορείτε να φέρετε ό,τι φαγώσιμο θέλετε και να χαρείτε το πικνίκ σας.


Δραστηριότητες με κράτηση


Party time!

Γιορτάστε κοντά στα γαϊδουράκια. Ένα διαφορετικό πάρτυ με πολλή δράση στη ζωή του στάβλου και πολλά παιχνίδια στη φύση. Από 4 ετών και μέχρι 25 παιδιά. Απόγευμα Σαββάτου & Κυριακής και εκτάκτως καθημερινές απόγευμα.

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Απόγευμα, πάμε Donkey Trekking!

Πεζοπορία παρέα με τα γαϊδουράκια στις γύρω εξοχές. Περπατάμε παρέα, είμαστε σύντροφοι με το γαϊδουράκι μας, σε μια περιπέτεια μέσα στη φύση. Το donkey trekking είναι ο καλύτερος τρόπος για να βιώσει κανείς το δεσμό εμπιστοσύνης και φιλίας που μπορεί να γεννηθεί ανάμεσα σε έναν άνθρωπο και ένα γαϊδουράκι. Η διαδρομή δεν έχει ιδιαίτερη δυσκολία αλλά είναι σε ανώμαλο έδαφος και απαιτεί καλή φυσική κατάσταση. Προορισμός, όμορφα τοπία και μνημεία της περιοχής. Συγκέντρωση τουλάχιστον 30′ πριν για προετοιμασία, απαραίτητο μακρύ παντελόνι και παπούτσια κλειστά κατάλληλα για περπάτημα. Τα donkey trekking είτε ανακοινώνονται από εμάς, ή μπορείτε να κλείσετε ένα με την παρέα σας κατόπιν συνεννόησης.

Διάρκεια: Μιάμιση ώρα

Κόστος: 15€ το άτομο με ελάχιστες συμμετοχές τα 4 άτομα

Πότε: καθημερινές απόγευμα & Σάββατο απόγευμα από μέσα Σεπτέμβρη μέχρι Απρίλιο.

Κατάλληλο για: ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών, σε καλή φυσική κατάσταση.

Κρατήσεις έως δυο μέρες πριν στα τηλ: 6944 616160 & 6944221297

 

 


Μεγαλύτερα donkey trekking

Μεγαλύτερες πεζοπορίες ή και ολοήμερες εκδρομές οργανώνονται εκτάκτως ή με ραντεβού, για εξερεύνηση ιδιαίτερων διαδρομών, παλιών μονοπατιών και ιστορικών μνημείων που βρίσκονται στην πεδινή περιοχή ή πάνω στον Υμηττό.

Για ενήλικες και παιδιά άνω των 8 ετών.

Πληροφορίες/κρατήσεις: 6944 616160

Pin It on Pinterest