Παρουσίαση του βιβλίου «Ο Μπερτ χάνει τη φωνή του» στη Γαϊδουροχώρα

Η Γαϊδουροχώρα και οι εκδόσεις Διόπτρα σας προσκαλούν την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου Ο Μπερτ χάνει τη φωνή του με τη συγγραφέα Τζένη Κουτσοδημητροπούλου και την εικονογράφο Χρύσα Σπυρίδωνος.

Ώρες έναρξης παρουσιάσεων: 11.30 & 12.30
Διάρκεια παρουσίασης ~40′

Ο μικρός γαϊδαράκος Μπερτ αγαπάει το δροσερό χορτάρι, τους φίλους του και το κρυφτό. Όμως, μια μέρα δεν βγήκε καθόλου από τον στάβλο. Δεν μιλούσε με κανέναν γιατί συνέβη κάτι τρομερό… Έχασε τη φωνή του! Θα καταφέρει να τη βρει;

Δήλωση συμμετοχής

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή του παιδιού στην παρουσίαση. Η παρουσίαση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-7 ετών. Η παρουσίαση γίνεται στο πλαίσιο της επίσκεψής σας στη Γαϊδουροχώρα (περιλαμβάνεται στο εισιτήριο εισόδου παιδιών και συνοδών στο χώρο). Η παρακολούθηση των προγραμμάτων γνωριμίας και φροντίδας με τα γαϊδουράκια ισχύει κανονικά για όλους τους επισκέπτες.

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Σε καταλαβαίνω» μιλάει στα παιδιά με τρυφερότητα και κατανόηση για τον εκφοβισμo και τη σημασία της φιλίας στη ζωή μας.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest