Μπέντζαμιν

Ο Μπέντζαμιν είναι το μικρότερο γαϊδουράκι μας. Γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου 2018 στις 8.00μμ! Με σπάνιο ανοιχτό καφέ χρώμα και ακόμα πιο σπάνια λευκή γραμμή στο πρόσωπο, ο Μπέντζι είναι ένα ξεχωριστό γαϊδουράκι. Μαμά του είναι η Μαριάννα που τον μεγάλωσε με εξαιρετική φροντίδα, αλλά στην ανατροφή του συμμετείχαν κι όλοι οι υπόλοιποι. Αυτή είναι μια σημαντική λεπτομέρεια στον τρόπο που λειτουργεί το κοπάδι απέναντι σε ένα μικρό. Μπορεί το αρχικό διάστημα να το φροντίζει αποκλειστικά η μητέρα, αλλά μεγαλώνοντας όλοι θα συμμετέχουν στην διαπαιδαγώγιση του. Κάθε νεαρό ζώο πρέπει να μάθει τους κανόνες και να έχει όρια. Μεγαλώνοντας έτσι δεν μπορεί παρά να αναπτύξει τον καλύτερο εαυτό του.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Μπέντζι είναι ένα εξαιρετικά καλοσυνάτο γαϊδουράκι, τρυφερό, έμπιστο και παιχνιδιάρικο. Βλέπεις επάνω του την τσαχπινιά του Πεπίτο, την σοφία του Ισίδωρου, την τρυφερότητα της Μαριάννας ή της Λιλής. Σίγουρα από όλους έχει πάρει κάτι. Ακόμα και ο γκρινιάρης Κώτσος έδειχνε τεράστια υπομονή μαθαίνοντας του για ώρες τα μυστικά της …πάλης των γαϊδουριών!

Κολλητή του φίλη είναι η Μέλπω με την οποία έχουν γεννηθεί με τέσσερεις μέρες διαφορά. Μπορούν να είναι όλη μέρα παρέα, παίζοντας, πειράζοντας τους άλλους, εξερευνώντας τον κόσμο τους. Η εικόνα τους είναι υπέροχη, δυο νέα πλάσματα γεμάτα εμπιστοσύνη και αθωότητα. Πόσο μεγάλη η διαφορά τους από αυτά που έχουν ζήσει τον πόνο, τον φόβο ή την εγκατάλειψη. Πόσο σημαντικό για εμάς να αναγνωρίζουμε αυτή τη διαφορά…

 

Pin It on Pinterest