Μαριάννα και Mπέντζαμιν

Η όμορφη Μαριάννα, είναι η μαμά της Λιλής και ήρθε στα τέλη του Οκτωβρίου του 2015 από την Κρήτη. Γεννήθηκε το 2000, είναι  εξαιρετικά συνεργάσιμη, ζωηρή και τρυφερή. Έχει ενθουσιαστεί με τις βόλτες στην εξοχή και το τρέξιμο στο λόφο τα απογεύματα. Είναι πολύ έξυπνη και μάλλον έσπασε ρεκόρ προσαρμοστικότητας, όταν σε τρεις μόλις μέρες ενσωματώθηκε με τα άλλα γαϊδούρια στον μεγάλο στάβλο. Βέβαια, παίζει μεγάλο ρόλο που στη παρέα αυτή βρίσκεται και η κόρη της.

Η Μαριάννα έχει ένα ξεχωριστό ιδίωμα. Δίνει φιλάκια γλείφοντας σαν σκύλος. Επίσης δημιουργεί αμέσως σχέσεις με τα παιδιά επισκέπτες, τα οποία θέλει πολύ να γνωρίσει και να την χαϊδέψουν.

Στις 8 Ιουνίου 2018 η Μαριάννα έφερε στο κόσμο τον Μπέντζαμιν. Μικροσκοπικός και αδυνατούλης, ο Μπέντζι έχει σπάνιο καφέ ανοιχτό χρώμα και ακόμα πιο σπάνια (για τα γαϊδουράκια) λευκή γραμμή στο μέτωπο. Καθώς μεγαλώνει παρέα με τη Μέλπω έχουν γίνει αχώριστοι φίλοι, αλλά επίσης σαν αγοράκι που είναι, έχει πρότυπο τον Ισίδωρο και φίλο στα αγορίστικα παιχνίδια, ποιον άλλο; Τον Πεπίτο…

Pin It on Pinterest