Ελβίρα & Μέλπω


Eλβίρα (2009)
Αναμφισβήτητα από τα πιό όμορφα γαϊδουράκια, με την πιο περίτεχνη χαίτη που έχετε δει! Ήρθε στη Γαϊδουροχώρα τον Νοέμβριο του 2016. Επιστήθια φίλη και συνοδοιπόρος του Τίγρη στο οκτάμηνο trekking μιας παρέας γερμανών φοιτητών στην Ελλάδα. Κουβαλάει ακόμα έντονες φοβίες από την εμπειρία που απέκτησε από τους πρώτους ιδιοκτήτες της στην Πελοπόννησο. Ενώ διαμαρτύρεται όταν δεν μπορεί να μας πλησιάσει, δυσανασχετεί στα χάδια και τα αγγίγματα στο σώμα της, με ιδιαίτερη ευαισθησία στο κεφάλι, πράγμα που μας μαρτυράει το σημείο που κάποτε την χτυπούσαν. Βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και προσπαθούμε καθημερινά ώστε να πιστέψει και να εμπιστευτεί και πάλι τους ανθρώπους. Είναι υγιέστατη και πανέξυπνη και είμαστε σίγουροι πως σύντομα θα ξεπεράσει τους φόβους και τις επιφυλάξεις της.

 

Στις 4 Ιουνίου 2018 η Ελβίρα γέννησε τη Μέλπω. Η μικρή είναι ψηλή με τα ίδια καταπληκτικά χρώματα και εξελίσσεται σε ένα κοινωνικότατο, παιχνιδιάρικο και ιδιαίτερα τρυφερό γαϊδουράκι. Αδυναμία της τα παιχνίδια με μπάλες και ο Μπέντζι!

Το εντυπωσιακό είναι πόσο η μητρότητα άλλαξε η συμπεριφορά της Ελβίρας. Ήταν κάτι που ελπίζαμε. Εκτός του ότι έγινε μια εξαιρετική μαμά, έχει γλυκάνει. Για πρώτη φορά αναζητάει χάδια και είναι πολύ πιο κοινωνική!

 

Pin It on Pinterest