Η Κυριακή της Φασολάδας 2021

Μύρισε Χριστούγεννα και στη Γαϊδουροχώρα – το Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι – οι προετοιμασίες για την Κυριακή της Φασολάδας έχουν ξεκινήσει!

Σας περιμένουμε την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, 10.00-17.00, να καλωσορίσουμε τα Χριστούγεννα με παραδοσιακή φασολάδα και μυρωδάτο ζεστό κρασί!
Γιορτάστε μαζί μας μέσα στο στολισμένο κτήμα, με γιορτινές μουσικές, παιχνίδια και δραστηριότητες, δίπλα στα 18 υπέροχα γαϊδουράκια μας!

Σίγουρα θα σας συνεπάρει να βρεθείτε ανάμεσά τους, να τα χαϊδέψετε και να απολαύσετε να παίζουν χαρούμενα, ενώ οι άνθρωποι του Κέντρου θα σας ενημερώνουν για τη δουλειά που κάνουμε. Κοντά τους θα γνωρίσετε και τα υπόλοιπα ζώα του κτήματος που θα κερδίσουν τη καρδιά σας. Οι δραστηριότητες της ημέρας περιλαμβάνουν το εργαστήρι των Χριστουγέννων, όπου οι μικροί μας φίλοι μπορούν να κάνουν πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες ενώ παιχνίδια δράσης και αφηγήσεις χριστουγεννιάτικων ιστοριών περιμένουν γονείς και παιδιά στη πλαγιά και την κορυφή του λόφου.

Ζεστός καφές, ζεστή σοκολάτα και γλυκό θα υπάρχουν από νωρίς στο μπουφέ μας, ενώ το μεσημέρι η κουζίνα θα σερβίρει τη γνωστή, υπέροχη σπιτική φασολάδα και πίτες, συνοδευόμενα από ζεστό κόκκινο κρασί!

  • Είσοδος 3.00€ για όλους.
  • Το φαγητό, τα ποτά και κάποιες δραστηριότητες έχουν επιπλέον χρέωση.

Με τη συμμετοχή σας βοηθάτε και ενισχύετε το έργο μας, την παροχή βοήθειας σε γαϊδουράκια που έχουν ανάγκη, τον αγώνα για διασφάλιση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης αυτών των ζώων στη χώρα μας, τη θεραπευτική χρήση τους σε παιδιά με αναπηρίες και την καλλιέργεια, μέσα από τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, αγάπης και σεβασμού στη φύση και τις ανάγκες όλων των ζώων.

  • Ανοιχτά από 10.00 έως 17.00
  • Όλες οι δράσεις γίνονται στην ύπαιθρο.
  • Δεν απαιτείται κράτηση.
  • Για την είσοδό σας θα απαιτείται Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό νόσησης ή Αρνητικός διαγνωστικός έλεγχος για κορωνοϊό (PCR ή rapid test). Οι ανήλικοι από 4 έως και 17 ετών μπορούν να προσκομίζουν εναλλακτικά δήλωση αρνητικού self test.

Τηλ. επικοινωνίας: 6944616160

Comments are closed.

Pin It on Pinterest