Ελβίρα


Eλβίρα (2009)  Yιοθετήθηκε στις 20/10/20
Αναμφισβήτητα από τα πιό όμορφα γαϊδουράκια, με την πιο περίτεχνη χαίτη που έχετε δει! Ήρθε στη Γαϊδουροχώρα τον Νοέμβριο του 2016. Επιστήθια φίλη και συνοδοιπόρος του Τίγρη στο οκτάμηνο trekking μιας παρέας γερμανών φοιτητών στην Ελλάδα. Κουβαλάει ακόμα έντονες φοβίες από την εμπειρία που απέκτησε από τους πρώτους ιδιοκτήτες της στην Πελοπόννησο. Ενώ διαμαρτύρεται όταν δεν μπορεί να μας πλησιάσει, δυσανασχετεί στα χάδια και τα αγγίγματα στο σώμα της, με ιδιαίτερη ευαισθησία στο κεφάλι, πράγμα που μας μαρτυράει το σημείο που κάποτε την χτυπούσαν. Βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και προσπαθούμε καθημερινά ώστε να πιστέψει και να εμπιστευτεί και πάλι τους ανθρώπους. Είναι υγιέστατη και πανέξυπνη και είμαστε σίγουροι πως σύντομα θα ξεπεράσει τους φόβους και τις επιφυλάξεις της.

 

Στις 4 Ιουνίου 2018 η Ελβίρα γέννησε τη Μέλπω. Η μικρή είναι ψηλή με τα ίδια καταπληκτικά χρώματα και εξελίσσεται σε ένα κοινωνικότατο, παιχνιδιάρικο και ιδιαίτερα τρυφερό γαϊδουράκι. Το εντυπωσιακό είναι πόσο η μητρότητα άλλαξε η συμπεριφορά της Ελβίρας και άφησε να φανεί η πιο τρυφερή της πλευρά που τόσα χρόνια είχε περιοριστεί.

Η Ελβίρα υιοθετήθηκε μαζί με τον Κώτσο, τον Οκτώβριο του 2020 από ζευγάρι Αγγλων που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα. Η ζωή της κοντά στους νέους ανάδοχους της και η αποκλειστική φροντίδα που δέχεται παρέα με το άλλο γαϊδουράκι, της έδωσαν την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν. Οι υποψίες μας βγήκαν αληθινές ότι η Ελβίρα δυσκολευόταν μέσα στο κοπάδι και χρειαζόταν την πιο κλειστή σχέση σε μια μικρή ομάδα. Είμαστε πάντα κοντά της και παρακολουθούμε τη νέα ζωή της όπως και εποπτεύουμε και στηρίζουμε τους νέους ανάδοχους.

 

Pin It on Pinterest