8/12 Η Κυριακή της Φασολάδας

Στη Γαϊδουροχώρα, το Ελληνικό Κέντρο για το γαϊδούρι, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου καλωσορίζουμε τα Χριστούγεννα με παραδοσιακή φασολάδα και μυρωδάτο ζεστό κρασί!

Γιορτάστε μαζί μας μέσα στο καταστόλιστο κτήμα, με χαρούμενες γιορτινές μουσικές, παιχνίδια και εκπλήξεις για όλους, δίπλα στα 15 υπέροχα γαϊδουράκια μας!

Σίγουρα θα σας συνεπάρει να βρεθείτε ανάμεσά τους, να τα χαϊδέψετε και να απολαύσετε να παίζουν χαρούμενα, ενώ οι άνθρωποι του κέντρου θα σας ενημερώνουν για τη δουλειά που κάνουμε. Κοντά τους θα γνωρίσετε και τα υπόλοιπα ζώα του κτήματος που θα κερδίσουν τη καρδιά σας. Οι δραστηριότητες της ημέρας συνεχίζονται στο εργαστήρι των Χριστουγέννων, όπου οι μικροί μας φίλοι μπορούν να κάνουν πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες γαϊδουρο-χειροτεχνίες. Παράλληλα, παιχνίδια δράσης και περιπέτειας περιμένουν γονείς και παιδιά στη πλαγιά και την κορυφή του λόφου.
Ζεστός καφές και ζεστή σοκολάτα θα υπάρχουν από νωρίς στο μπουφέ μας, ενώ το μεσημέρι η κουζίνα θα σερβίρει τη γνωστή, υπέροχη σπιτική φασολάδα, συνοδευόμενη από ζεστό κρασί με μυρωδικά!

Είσοδος: 3.00€ για όλους.
Το φαγητό, τα ποτά και κάποιες δραστηριότητες έχουν επιπλέον χρέωση.

Με τη συμμετοχή σας βοηθάτε και ενισχύετε το έργο μας, την παροχή βοήθειας σε γαϊδουράκια που έχουν ανάγκη, τον αγώνα για διασφάλιση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης αυτών των ζώων στη χώρα μας, τη θεραπευτική χρήση τους σε παιδιά με αναπηρίες και την καλλιέργεια, μέσα από τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, αγάπης και σεβασμού στη φύση και τις ανάγκες όλων των ζώων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑΣ (ανοιχτά από 11.00 έως 18.00)
11.00 – 13.30: Περιηγήσεις στο χώρο και γνωριμία με τα γαϊδουράκια στον στάβλο.
11.30 – 13.30: Το εργαστήρι των Χριστουγέννων.
13.30 – 15.30: Ώρα για φαγητό και ζεστό κρασί.
15.30 – 16.30: Παιχνίδια στο λόφο για γονείς και παιδιά.
16.30 – 18.00: Ελεύθερη παραμονή στο χώρο.

Pin It on Pinterest