25η Μαρτίου και βόλτα πλάι σε ένα γαϊδουράκι

Εκτάκτως, το Σάββατο 25 Μαρτίου, η Γαϊδουροχώρα θα λειτουργήσει ακολουθώντας περίπου το κυριακάτικο ωράριο λειτουργίας. Θα είναι ανοιχτή δηλαδή, 10.30 π.μ. με 3.00 μ.μ., για τους φίλους της αλλά και για όσους θέλουν να ενημερωθούν και να έρθουν πολύ κοντά στα υπέροχα γαϊδουράκια μας, συμμετέχοντας στην καθημερινή τους φροντίδα και όχι μόνο.

Από τις 11.00 π.μ. λοιπόν και κάθε 20 λεπτά περίπου, θα τρέχει το πρόγραμμα γνωριμίας και φροντίδας. Το πρόγραμμα αφορά και απευθύνεται σε όλους τους επισκέπτες μας, κάθε ηλικίας.

Επιπλέον, με μία μικρή χρέωση, σας δίνουμε την ευκαιρία να κάνετε μια 10λεπτη βόλτα στα μονοπάτια του κτήματος, πλάι σε ένα γαϊδουράκι, που εσείς όμως θα οδηγείτε. Απευθύνεται σε όσους έχουν παρακολουθήσει το βασικό πρόγραμμα γνωριμίας.

Η είσοδος στη Γαϊδουροχώρα είναι 6.00€ για όλους (περιλαμβάνει το πρόγραμμα γνωριμίας / φροντίδας και καφέ ή τσάι από τον μπουφέ μας).

Η βόλτα στα μονοπάτια στοιχίζει 4.00€ για κάθε ζώο. (συμμετοχή στην βόλτα κάθε γαϊδουριού έως 4 άτομα)

Σε κάθε δραστηριότητα υπάρχει πάντα δικός μας συνοδός που ακολουθεί, συμβουλεύει και βοηθάει όπου χρειαστεί.

Και να θυμάστε πως μετά τις όποιες δραστηριότητες επιλέξετε να κάνετε, μπορείτε να παραμείνετε στο χώρο και να απολαύσετε το πικ νικ σας.

Την Κυριακή 26 Μαρτίου, όπως και κάθε Κυριακή,το ωράριο λειτουργίας θα είναι 10.30 π.μ. με 6.30μ.μ. και πάντα θα υπάρχει ένα μεσημεριανό διάλειμμα στις δραστηριότητες, 2.00 π.μ. με 3.30 μ.μ. όπου κολατσίζουν τα γαϊδουράκια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest