23/12/18: Η Κυριακή της φασολάδας!

Ο βροχερός καιρός μας υποχρεώνει να μεταφέρουμε τη γιορτή μας ακόμα πιο κοντά στα Χριστούγεννα. Σας περιμένουμε λοιπόν στις 23 Δεκεμβρίου με σπιτική φασολάδα και ζεστό κρασί, γιορτινές μουσικές, παιχνίδια και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, δίπλα στα 13 υπέροχα γαϊδουράκια μας!

Σίγουρα θα σας συνεπάρει να βρεθείτε ανάμεσά τους, να τα χαϊδέψετε και να τα απολαύσετε να παίζουν χαρούμενα, ενώ οι άνθρωποι του κέντρου θα σας ενημερώνουν για τη δουλειά που κάνουμε. Οι δραστηριότητες της ημέρας συνεχίζονται στο εργαστήρι των Χριστουγέννων, όπου οι μικροί μας φίλοι μπορούν να κάνουν πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες γαϊδουρο-χειροτεχνίες. Το απόγευμα διάφορα παιχνίδια δράσης περιμένουν γονείς και παιδιά στη πλαγιά και την κορυφή του λόφου.

Ζεστός καφές και ζεστή σοκολάτα θα υπάρχουν από νωρίς στο μπουφέ μας, ενώ το μεσημέρι η κουζίνα θα σερβίρει τη γνωστή, υπέροχη, σπιτική φασολάδα, συνοδευόμενη από ζεστό κρασί με μυρωδικά!

Είσοδος 3.00€ για όλους.

Το φαγητό, τα ποτά και κάποιες δραστηριότητες έχουν επί πλέον συμβολική χρέωση.

Με τη συμμετοχή σας ενισχύετε το έργο μας, την παροχή βοήθειας σε γαϊδουράκια που έχουν ανάγκη, τον αγώνα για διασφάλιση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης αυτών των ζώων στη χώρα μας, τη θεραπευτική χρήση τους σε παιδιά με αναπηρίες και την καλλιέργεια, μέσα από τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, αγάπης και σεβασμού στη φύση και τις ανάγκες όλων των ζώων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑΣ  (ανοιχτά από 10.30 έως 17.30)

11.00 – 13.30: Περιηγήσεις στο χώρο και γνωριμία με τα γαϊδουράκια στον στάβλο.

11.00 – 13.30: Το εργαστήρι των Χριστουγέννων.

13.30 – 15.30: Ώρα για φαγητό και ζεστό κρασί.

15.30 – 16.30: Παιχνίδια στο λόφο για γονείς και παιδιά.

16.30 – 17.30: Ελεύθερη παραμονή στο χώρο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest