Ωράριο λειτουργίας

 ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ

Σάββατο & Κυριακή 10.30-14.30: Ανοιχτά για όλους.

Γνωριμία και συμμετοχή στη φροντίδα των γαϊδουριών και τη ζωή του στάβλου (δεν χρειάζεται κράτηση). Πρόσβαση σε ελεύθερο μπουφέ με καφέ/ τσάι/ χυμό. Παραμονή για πικνικ στα υπαίθρια καθιστικά μέσα στην όμορφη φύση του κτήματος. Συμμετοχή 6.00€/άτομο, τετραμελείς οικογένειες 20.00€  

Σάββατο & Κυριακή απόγευμα (μόνο με κράτηση): Donkey Trekking /Πεζοπορία δίπλα στα γαϊδουράκια στις γύρω εξοχές σε άγνωστα τοπία του Κορωπιού. Περπατάμε παρέα, είμαστε σύντροφοι με το γαϊδουράκι μας, σε αυτή την περιπέτεια μέσα στη φύση. Η διαδρομή δεν έχει ιδιαίτερη δυσκολία αλλά είναι σε ανώμαλο έδαφος και απαιτεί καλή φυσική κατάσταση. Συγκέντρωση το αργότερο 30′ πριν για προετοιμασία, απαραίτητο μακρύ παντελόνι και παπούτσια για περπάτημα.

Απαραίτητη κράτηση θέσης στ0 6944616160, συμμετοχή από 6 ετών και άνω.  Διάρκεια 1 ώρα. Συμμετοχή 10.00€/άτομο, ελάχιστες συμμετοχές 5 άτομα.

 

 

 

 

2 Σχόλια

  1. Λίλη Παπαδοπέτρου |

    Αγαπητοί φίλοι, καλησπέρα σας. Είμαι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και συγγραφέας. Αγαπώ τα ζώα και ιδιαίτερα τα γαϊδουράκια. Μεταξύ των άλλων, έχω γράψει και μια νουβέλα με τίτλο ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΚΑΚΟ ΖΩΟ. Πρόκειται για μία αλληγορία πάνω στο θέμα της ελευθερίας με πρωταγωνιστή έναν γαϊδαράκο. Θα ήθελα να σας προσφέρω ένα αντίτυπο. Αν και εσείς επιθυμείτε να το λάβετε, παρακαλώ πείτε με πού μπορώ να σας το στείλω. Ευχαριστώ.

    • Καλησπέρα σας
      Μετά χαράς να μας το στείλετε. Θα χαιρόμασταν αν μπορούσατε να έρθετε η ίδια, ώστε να γνωρίσετε από κοντά τα γαϊδουράκια μας. Αν αυτό δεν είναι έυκολο, μπορείτε να μας ταχυδρομήσετε το κείμενο στη ταχυδρομική Θυρίδα 44 Κορωπί 19400 (για τη Γαϊδουροχώρα). Ευχαριστούμε πολύ!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest