Ωράριο λειτουργίας

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Επισκέψεις ιδιωτών: Σάββατο: 17.00-20.00 Κυριακή 11.00-15.00 Γνωριμία με τα γαϊδουράκια και συμμετοχή στη φροντίδα τους και στη ζωή του στάβλου, παρέα με τα υπόλοιπα ζώα του κτήματος. Είσοδος 6.00€/ παιδιά κάτω των 4 ετών 3.00€/ παιδιά κάτω των 2 ετών δωρεάν/ ελεύθερος μπουφές με καφέ & χυμό. Extra βόλτα δίπλα σε ένα γαϊδουράκι: 4.00€

Donkey Trekking: Κυριακή απόγευμα Πεζοπορία δίπλα στα γαϊδουράκια στις γύρω εξοχές σε μοναδικά άγνωστα τοπία του Κορωπιού. Συγκέντρωση για προετοιμασία από τις 17.00, αναχώρηση στις 18.00, επιστροφή στις 20.00. Η διαδρομή δεν έχει ιδιαίτερη δυσκολία αλλά είναι σε ανώμαλο έδαφος και απαιτεί καλή φυσική κατάσταση. Απαραίτητα κλειστά παπούτσια και μακρύ παντελόνι. Κράτηση θέσης στ0 6944616160, συμμετοχή από 6 ετών και άνω. Χρέωση 10.00€/άτομο.

 

 

2 Σχόλια

  1. Λίλη Παπαδοπέτρου |

    Αγαπητοί φίλοι, καλησπέρα σας. Είμαι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και συγγραφέας. Αγαπώ τα ζώα και ιδιαίτερα τα γαϊδουράκια. Μεταξύ των άλλων, έχω γράψει και μια νουβέλα με τίτλο ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΚΑΚΟ ΖΩΟ. Πρόκειται για μία αλληγορία πάνω στο θέμα της ελευθερίας με πρωταγωνιστή έναν γαϊδαράκο. Θα ήθελα να σας προσφέρω ένα αντίτυπο. Αν και εσείς επιθυμείτε να το λάβετε, παρακαλώ πείτε με πού μπορώ να σας το στείλω. Ευχαριστώ.

    • Καλησπέρα σας
      Μετά χαράς να μας το στείλετε. Θα χαιρόμασταν αν μπορούσατε να έρθετε η ίδια, ώστε να γνωρίσετε από κοντά τα γαϊδουράκια μας. Αν αυτό δεν είναι έυκολο, μπορείτε να μας ταχυδρομήσετε το κείμενο στη ταχυδρομική Θυρίδα 44 Κορωπί 19400 (για τη Γαϊδουροχώρα). Ευχαριστούμε πολύ!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest