Το party σας στη Γαϊδουροχώρα

Μέσα στο κτήμα, δίπλα στο στάβλο με τα γαϊδουράκια, με υπαίθριες δραστηριότητες και παραδοσιακά παιχνίδια, χαρίστε στα παιδιά σας και τους φίλους τους ένα party που θα το θυμούνται για πάντα…

Μπορείτε να δεσμεύσετε το χώρο για το δικό σας party, να τον διακοσμήσετε όπως και όσο εσείς θέλετε, να φροντίσετε για τα κεράσματα των καλεσμένων σας και μαζί να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα απασχόλησης των παιδιών.

Χωρίς πλαστικά παιχνίδια και φουσκωτούς πύργους αλλά μέσα σε περιβάλλον απόλυτα φυσικό, με αμυγδαλιές, λιόδεντρα, θυμάρι, ξύλινες υποδομές και 10 υπέροχα γαϊδουράκια που αποζητούν την προσοχή, φροντίδα και παρέα των παιδιών, οι καλεσμένοι σας θα χαρούν το παιχνίδι στη φύση, θα απολαύσουν την ανεμελιά του να τρέχουν στα μονοπάτια του λόφου παίζοντας κυνηγητό ή κρυφτό ή αγαλματάκια αγέλαστα/ακούνητα, θα γνωρίσουν τα ζώα του στάβλου και θα ασχοληθούν με τη φροντίδα τους, θα συμμετέχουν σε παιχνίδια που παίζανε οι παππούδες τους γνωρίζοντας έτσι κομμάτια της παράδοσής μας, θα τραγουδήσουν, θα απασχοληθούν δημιουργικά από ειδικευμένους συνεργάτες μας και θα το θυμούνται ως το καλύτερο party που έχουν πάει.

Το πρόγραμμα απασχόλησης διαμορφώνεται και προσαρμόζεται στην ηλικία των παιδιών. Μπορούμε να συζητήσουμε και κάποια δική σας ιδέα έτσι ώστε το party σας να έχει τη δική σας σφραγίδα.

Την ιδέα του να παρέχουμε τον χώρο για παιδικά party μας την έδωσαν οι επισκέπτες της Γαϊδουροχώρας. Τη βεβαιότητα πως αυτό που προσφέρουμε είναι μοναδικό και υπέροχο μας την επικυρώνουν, κάθε φορά, οι ενθουσιασμένοι μικροί μας φίλοι.

Για τους γονείς, συνοδούς, ενήλικες καλεσμένους σας υπάρχει χώρος διαμορφωμένος για την ευχάριστη παραμονή τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περεταίρω λεπτομέρειες και πιθανές διευκρινήσεις στο τηλέφωνο 6944 616160

3 Σχόλια

 1. Χρύσα Μανωλικάκη |

  Καλησπέρα σας,
  παρακαλώ ενημερώστε με πόσο κοστίζει ένα παιδικό πάρτυ γενεθλίων, διάρκεια και τι περιλαμβάνει. Περίπου 10 παιδιά ηλικίας 11 ετών.
  Ευχαριστώ

 2. Φαιδρα δούκα |

  Καλησπέρα σας θα ήθελα να με ενημερώσετε για παιδικό πάρτυ με
  Παιδιά ηλικίας μεταξύ 5-6 στο σύνολο 12 παιδάκια κ τους γονείς τους !θα με ενδιέφερε να φάνε κ να απασχοληθούν ! Οι πιθανές ημερομηνίες που θα με ενδιέφερε είναι 19-20 Μαΐου !
  Το όνομα μου είναι Φαιδρα δούκα κ το τηλεφώνο μου είναι 6942719175.

 3. Καλημέρα!Θα ήθελα πληροφορίες σχετικά με την διεξαγωγή πάρτυ στον χώρο σας!Ηλικία 6 χρονών! Ευχαριστώ!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest