Τα βραβεία του 1ου Φωτογραφικού Διαγωνισμού

Ήρθε η ώρα να σας ενημερώσουμε για τα βραβεία του 1ου Φωτογραφικού Διαγωνισμού της Γαϊδουροχώρας, με μια μικρή καθυστέρηση λόγω των ημερών.

Ξέρουμε πως το κίνητρο για τη συμμετοχή σας είναι η αγάπη σας για τα γαϊδουράκια, παρόλα αυτά τα δώρα που εξασφαλίσαμε για τους τρεις νικητές αποτελούν ένα επιπλέον κίνητρο.

lowe pro slim factor

 

1ο Βραβείο: Τσάντα για laptop της εταιρείας LowePro, μοντέλο Slim Factor, χορηγεία της εταιρείας φωτογραφικών ειδών των φίλων Γιάννη και Βασίλη Γεραμά.

 

 

images2ο Βραβείο: Mini τριποδάκι για φωτογραφική μηχανή ή smartphone της εταιρείας Joby, μοντέλο Gorila Go Go, χορηγεία της εταιρείας φωτογραφικών ειδών των φίλων Γιάννη και Βασίλη Γεραμά.

 

 

 

bottle-mountain-fish

                                3o Βραβείο: Δύο φιάλες εκλεκτό κόκκινο κρασί Mountain                                      Fish, χορηγεία του οινοποιείου Κατώγι-Στροφιλιά

 

 

Με την ευκαιρία θέλουμε να διευκρινήσουμε το εξής: Η καταληκτική ημερομηνία για τις συμμετοχές σας έχει οριστεί η 15η Σεπτεμβρίου. Προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να ψηφιστούν και συμμετοχές των τελευταίων ημερών, η διαδικασία ψήφισης θα ολοκληρωθεί την 25η Σεπτεμβρίου.

Και μην ξεχνάτε πως η συμμετοχή σας συμβάλει στην δημιουργία μιας βάσης δεδομένων για τα υπάρχοντα γαϊδουράκια και των συνθηκών διαβίωσής τους.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest