Νοέμβριος με ακόμα μια μέρα λειτουργίας.

 

Ο Νοέμβριος ξεκινάει με ακόμα μια μέρα στη λειτουργία της Γαϊδουροχώρας για ιδιώτες επισκέπτες. Κάθε Παρασκευή λοιπόν από το μεσημέρι και μετά, σας περιμένουμε να γνωρίσετε και να ασχοληθείτε με τα γαϊδουράκια μας καθώς και να συμμετέχετε στις καινούργιες δραστηριότητες που θα προστεθούν στο πρόγραμμα μας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.00-18.00 & ΚΥΡΙΑΚΗ 11.00-16.00

Προγράμματα γνωριμίας & συμμετοχή στη φροντίδα των γαϊδουριών (ανά 30′) γωνιές με δημιουργική απασχόληση των παιδιών, χαλάρωση και πικνίκ, ελεύθερος μπουφές με καφέ/ τσάι/ χυμό. Είσοδος 6.00€. Παιδιά από 2 έως 4 ετών: 3.00€. Έξτρα δραστηριότητα: ατομική βόλτα/εκπαίδευση δίπλα σε ένα γαϊδουράκι: 4.00€ διάρκεια 10′. Την Κυριακή από 14.00-15.00 τα γαίδουράκια κάνουν διάλειμμα για φαγητό.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14.00-18.00

Τα Σάββατα είναι αφιερωμένα στο donkey trekking (βόλτες στην εξοχή παρέα/ δίπλα στα γαϊδουράκια) αλλά όσοι επισκέπτες θέλουν, μπορούν να παραμείνουν στο χώρο συμμετέχοντας σε πρoγράμματα γνωριμίας και φροντίδας που γίνονται ανά διαστήματα ή απλώς να χαλαρώσουν κοντά στα γαϊδουράκια.
  Donkey Trekking για μεγαλύτερους: πεζοπορία δίπλα στα γαϊδουράκια στις γύρω εξοχές, για ενηλίκους και παιδιά άνω των 7 ετών διάρκειας μιάς ώρας. Έναρξη 15.30, προσέλευση το λιγότερο μισή ώρα πριν, επιθυμητή η δήλωση συμμετοχής.
Donkey Trekking για μικρούς: Βόλτες διάρκειας 30′που ξεκινάνε ανά ώρα ( 15.00, 16.00, 17.00) δίπλα στα γαϊδουράκια, μέσα και έξω από το κτήμα για παιδιά έως 7 ετών και τους γονείς τους,  Προσέλευση μισή ώρα πριν, απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Είσοδος/συμμετοχή στις δραστηριότητες, γωνιές με δημιουργική απασχόληση των παιδιών, χαλάρωση και πικνίκ, ελεύθερος μπουφές με καφέ/ τσάι/χυμό: 6.00€. Παιδιά από 2 έως 4 ετών: 3.00€.

 

Πρόγραμμα γνωριμίας και φροντίδας:  Μια διαδραστική ξενάγηση που μας γνωρίζει τη προέλευση και φυσιολογία του γαϊδουριού, τα μοναδικά χαρακτηριστικά και την ιστορία του δίπλα στον άνθρωπο, για να καταλήξει στην εξοικείωση και συμμετοχή στη καθημερινή φροντίδα που πρέπει να προσφέρουμε σε αυτά τα ζώα.

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest