Μια επίσκεψη στη Γαϊδουροχώρα

Κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί, σας περιμένουμε να περάσετε παρέα με τα γαϊδουράκια μας, αξέχαστες ώρες ξεγνοιασιάς, ενημέρωσης, εκπαίδευσης και παιχνιδιού για μικρούς και μεγάλους. Μαζί θα γνωρίσετε και όλα τα άλλα ζώα που συνυπάρχουν με αρμονία στο κτήμα: κότες, πάπιες, σκυλάκια, γατιά και ένα σπάνιο γουρουνάκι! Το κόστος εισόδου είναι 6.00€. Μισό εισιτήριο 3.οο€ για παιδιά κάτω των τριών ετών & Αμεα.

 

 

Ξεχωριστή δραστηριότητα: βόλτα παρέα με ένα γαϊδουράκι. Εκτός από τη γνωριμία και τη συμμετοχή στη ζωή και τη φροντίδα τους, μπορείτε να κλείσετε μια βόλτα με ένα από τα γαϊδουράκια μας. Με τη βοήθεια μας, μαθαίνετε τον τρόπο για να συνεργάζεστε μαζί του με σεβασμό και το οδηγάτε σε διαδρομές μέσα στο κτήμα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε το αίσθημα ικανοποίησης που βιώνει κανείς  όταν καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του γαϊδουριού του και να απολαύσει μαζί του αυτές τις όμορφες στιγμές μέσα στη φύση. Χρέωση 4.00€ , διάρκεια 15΄Δηλώστε συμμετοχή στην είσοδο.

Στο χώρο υπάρχουν εγκαταστάσεις με υπαίθρια ή στεγασμένα καθιστικά, όπου μπορείτε να παραμείνετε για πικνικ φέρνοντας μαζί το φαγητό σας. Στο μπουφέ μας σας προσφέρουμε καφέ ή χυμό, ενώ στο μαγαζάκι της Γαϊδουροχώρας θα βρείτε μοναδικά αναμνηστικά. Μη ξεχνάτε ότι με την επίσκεψη σας βοηθάτε τα γαϊδουράκια και στηρίζετε το έργο μας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest