Μασκαράδες & αετοί σε διήμερη γιορτή… κοντά στα γαϊδουράκια.


Η Γαϊδουροχώρα – το Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι – σας καλεί την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς (10/3) σε μια …βουκολική αποκριάτικη γιορτή, δίπλα στα γαϊδουράκια, με θέμα: «Τάσος και Γκόλφω»! Γονείς και παιδιά, γίνετε ήρωες του χωριού, της παράδοσης, των λαϊκών παραμυθιών, της ιστορίας μας και ελάτε να χορέψετε γύρω από το μεγάλο μας γαϊτανάκι ενώ παιχνίδια παραδοσιακά και πιο σύγχρονα σας περιμένουν να παίξετε όλοι μαζί!

Και συνεχίζουμε την Καθαρή Δευτέρα (11/3) μέσα στην υπέροχη φύση του κτήματος, με τους αετούς να πετάνε στα γύρω χωράφια. Φέρτε το φαγητό σας για να γιορτάσετε τα κούλουμα, κάτω από τις ανθισμένες αμυγδαλιές, με μουσικά ακούσματα παραδοσιακά και σύγχρονα.

Και τις δύο μέρες, τα γαϊδουράκια μας θα είναι κοντά σας, να τα γνωρίσετε και να ασχοληθείτε με τη φροντίδα τους και τη ζωή του στάβλου. Οι εθελοντές μας θα σας ενημερώνουν για το έργο του Ελληνικού Κέντρου για το Γαϊδούρι καθώς και για τους τρόπους που μπορείτε να συμμετέχετε ή να βοηθήσετε.

Κυριακή 10/3 ανοιχτά 11.00πμ.- 4.00μμ: είσοδος 6.00€
11.00πμ -1.00μμ: Προγράμματα γνωριμίας και φροντίδας
12.00πμ – 1.30μμ: Βόλτες στα μονοπάτια παρέα με ένα γαϊδουράκι.
1.00μμ – 2.30μμ: Αποκριάτικη γιορτή, με γαϊτανάκι, μουσική και παιχνίδια για όλους!
2.30μμ – 4.00μμ: Ελεύθερη παραμονή στο χώρο
Προσφέρουμε καφέ, τσάι, χυμό και ντόπιο κρασί.

Καθαρή Δευτέρα 11/3 ανοιχτά 11.00πμ – 5.00μμ: είσοδος 4.00€
11.00πμ. – 1.30μμ: Τα παιδιά εθελοντές ξεναγούν τα παιδιά, ενώ οι μεγαλύτεροι ενημερώνουν για τα ζώα και το έργο του Ελληνικού κέντρου για το γαϊδούρι. Συμμετοχή στη φροντίδα των ζώων και τη καθημερινή ζωή του στάβλου.
1.30μμ. – 3.30μμ: Ώρα για κούλουμα!
3.30μμ – 5.00μμ: Ελεύθερη παραμονή στο χώρο και συμμετοχή στη ζωή του στάβλου.
Καφές, τσάι, χυμός και ντόπιο κρασί με συμβολική χρέωση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest