Η Κυριακή της Φασολάδας

Σε κλίμα και ήχους γιορτινούς, ανάμεσα σε τρυφερά μουσούδια και μεγάλα αυτιά και με έντονα δημιουργική διάθεση, η Γαϊδουροχώρα, το ελληνικό κέντρο για το γαϊδουράκι συμμετέχει στην ατμόσφαιρα των ημερών με την χριστουγεννιάτικη γιορτή της, την Κυριακή της Φασολάδας!

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου σας περιμένουμε να γνωρίσετε από κοντά και να ασχοληθείτε με τα δέκα υπέροχα γαϊδουράκια μας, να ενημερωθείτε για τη δουλειά που κάνει το κέντρο μας και φυσικά να απολαύσετε τη, γνωστή πια, σπιτική φασολάδα και το ζεστό κρασί, ενώ μεγάλοι και παιδιά θα μπορούν να απασχοληθούν σε διάφορες δημιουργικές δραστηριότητες.

Εργαστήριο χειροτεχνίας και κατασκευής στολιδιών, υπαίθρια ομαδικά παραδοσιακά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, κάλαντα, χριστουγεννιάτικα παραμύθια και τραγούδια, με κορύφωση το στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Γαϊδουροχώρας.

Είσοδος 3.00€ για όλους.

Με τη συμμετοχή σας βοηθάτε να συνεχίζουμε το έργο μας, να παρέχουμε βοήθεια και υποστήριξη σε γαϊδουράκια που έχουν ανάγκη και να προσφέρουμε τη χαρά της επαφής με αυτά τα εξαιρετικά ζώα σε παιδιά ειδικών σχολείων και ιδρυμάτων.

Το μεσημέρι, για όσους πεινάσουν θα προσφέρεται, με συμβολική χρέωση, σπιτική φασολάδα και ζεστό κρασί.

 

Πρόγραμμα  ημέρας  

Ανοιχτά 10.30πμ – 18.30μμ: Περιήγηση, ενημέρωση, γνωριμία με τα γαϊδουράκια, προσέγγιση και χάδια με καθοδήγηση από εκπαιδευτές, συμμετοχή στις καθημερινές δουλειές του στάβλου, ελεύθερη συμμετοχή σε υπαίθρια παιχνίδια.

11.30 – 13.30: Δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά.

13.30 – 15.30: Ώρα για σπιτική φασολάδα και ζεστό κρασί.

15.30 – 16.30: Παραδοσιακά παιχνίδια δράσης στο κτήμα για όλους

16.30 – 18.30: Ελεύθερη παραμονή στο χώρο.

Pin It on Pinterest