Αχ, αυτή η σοκολάτα!

Λόγω καιρού, το εργαστήρι σοκολάτας μεταφέρεται από τις 31/3 στις 14/4! Ευκαιρία για όσους δεν πρόλαβαν, να κρατήσουν θέσεις!

Η Κυριακή 14 Απριλίου προβλέπεται πολύ γλυκιά στη Γαϊδουροχώρα!

Ο γνωστός  Θεατροπαιδαγωγόςεμψυχωτής  θεατρικού παιχνιδιού Πέτρος Γρίβας φέρνει το θεατρικό εργαστήρι σοκολάτας του δίπλα στα γαϊδουράκια και μετατρέπει τους μικρούς μας φίλους σε καταπληκτικούς σεφ που θα μαγέψουν με τις σοκολατένιες δημιουργίες τους.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου: Η Μυρτώ- Ζωή είναι πριγκίπισσα, αλλά όχι σαν αυτές που ξέρετε. Δεν κάνει μπαλέτο, ούτε μαθαίνει γαλλικά και πιάνο. Θέλει να γίνει σεφ! Οι γονείς της, ο βασιλιάς και η βασίλισσα έχουν μεγάλη ανησυχία! Πού ξανακούστηκε πριγκίπισσα σεφ; Όμως εκείνη δε το βάζει κάτω. Ξέρει πως αν ακολουθήσει τα όνειρά της, θα γίνει η καλύτερη σεφ της χώρας! Γι αυτό άλλωστε, κάλεσε τον περίφημο Σεφ Τζαντούγια, για να κάνει μαθήματα ζαχαροπλαστικής. Με τη βοήθειά του, η πριγκίπισσα θα κάνει θαύματα με τη σοκολάτα και θα μαγέψει ακόμα και τους γονείς της που τόσο πολύ ανησυχούν. Η συνέχεια θα είναι συναρπαστική!

Αφηγητής: Πέτρος Γρίβας

Έναρξη: Ομάδα α= 11.00-12.15 (για παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών)

Ομάδα β= 12.30-13.45 ( για παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών)

Διάρκεια: 1.15΄ώρα.

Κόστος θεατρικού παιχνιδιού: 8.00€

Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος. Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλ. 6944616160

Προσοχή: η είσοδος στο χώρο για τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο έργαστήρι εκείνη τη μέρα, θα είναι 4.00€ αντί για 6.00€ ( περιλαμβάνεται το πρόγραμμα γνωριμίας, η συμμετοχή στη φροντίδα των γαϊδουριών και χυμός).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *